Onze diensten

Pedicure

Pedicure 

Voeten zijn natuurlijk bedoeld om te kunnen lopen. Voeten zorgen ervoor dat we stevig staan. Ze bevinden zich helemaal onderaan ons lichaam en misschien worden ze daarom vaak "vergeten" of minder verzorgd. Voeten zijn erg belangrijk in ons leven. We lopen, rennen, dansen, wandelen enz met onze voeten. Het is dus wel duidelijk dat het belangrijk is om onze voeten goed te verzorgen. Je kan dit natuurlijk zelf doen, maar een ervaren pedicure kan je hierbij helpen.

Massage

Iedereen kent het gevoel dat je ontzettend veel moet doen, nergens tijd voor hebt en de dingen die je het belangrijkst vindt voor je uit schuift, dit geldt zowel prive als zakelijk. Tijd te kort, te veel stress, te veel te doen, en te veel leuke en minder leuke afspraken. Anno nu jaagt iedereen de mooie momenten voorbij, en moeten we het achteraf bekijken op Facebook, Instagram of de mobiele telefoon.  

Waxing 

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, hierdoor keert  je haar met stoppels terug. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt..

Manicure

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. 

De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie.   

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor  ‘universele levensenergie’. En dat is? Universele levensenergie is de energie die overal om en in ons aanwezig is. Alles wat leeft heeft die energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen. Als je fysiek of mentaal in onbalans bent (‘ziek’), dan stroomt de energie niet meer goed door je lichaam. Een Reikibehandeling brengt de energiestroom weer op gang.

Reiki is een oude Japanse traditie van helen.  LET OP: Reiki is echter NOOIT een vervanger van deze behandelingen!